Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2021

Afzettingen zijn shameplek

Noordwijk – Het gemeentebestuur moet een ‘shameplek’ aan de Maarten Kruytstraat aanpakken. Dit voorstel dient PUUR-fractievoorzitter Taetske Visser-Danser op 22 juni tijdens de raadsvergadering.

Het gaat om de afzettingen met betonblokken op het gedeelte van ’t Stille Zuie, die dienen om parkeren te voorkomen. ,,Dit past niet bij de uitstraling van Noordwijk als badplaats’’, aldus Visser-Danser. Ze geeft aan, dat dit parkeerterrein populair is voor inwoners en toeristen om er te parkeren.

De afzettingen moeten van PUUR binnen enkele weken verdwijnen en vervangen voor groen. Als een raadsmeerderheid het hier mee eens is, zal dat ook gebeuren.