Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2021

Alcoholverbod op deel van Noordwijkse strand

Noordwijk – Vanaf 10 juni geldt er in de avond- en nachturen (tussen 19.00 uur en 09.00 uur) een alcoholverbod op een deel van het strand.

Dat laat burgemeester Wendy Verkleij weten aan de gemeenteraadsleden. Het alcoholverbod geldt voor het strandgedeelte tussen de strandpaviljoens B.E.A.C.H. en Witsand. Het verbod geldt niet binnen een horecagelegenheid (inclusief het daarbij behorende terras) gedurende de periode dat de horecagelegenheid is geopend voor bezoekers. In datzelfde gebied is het voortaan tussen 19.00 uur en 09.00 uur niet meer toegestaan om geluidsapparatuur af te spelen.

De burgemeester neemt deze maatregelen naar aanleiding van de overlast op het strand op 2 juni, waarbij politie ingezet moest worden.  Eventueel volgen nog strengere maatregelen.