Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2021

Boos over stoeptegels

Noordwijk – Bewoners aan de Northgodreef zijn helemaal niet blij met de manier waarop hun uitrit aan de Northgodreef is aangepakt.

Ze hebben hierover een brief naar de gemeenteraadsleden gestuurd. Voorheen lag daar een geasfalteerd stuk, met twee parkeerplaatsen, maar nu is het vervangen door tegels. Gemeentelijke medewerkers hadden volgens de briefschrijver drie dagen nodig om de 40 m2 aan te pakken. De situatie is volgens hem niet verbeterd. Twee parkeerplaatsen zijn verdwenen, het rechte stuk afval is nu een ‘glooiende’ stoep, met tegels die een andere kleur hebben dan de omliggende tegels.

De raadsleden kunnen deze brief bespreken tijdens de eerstvolgende raadsvergadering. Of dat ook gebeurt, is nog niet zeker.