Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2021

Como krijgt tijdelijke vergunning

Noordwijkerhout – Het restaurant Como en Co aan de Boekhorsterweg 18 heeft haar zo vurig gewenste vergunning ontvangen. Het gaat om een tijdelijke omgevingsvergunning.

Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten naar aanleiding van vragen door de VVD. Met deze omgevingsvergunning kan Como en Co het restaurant en de buitenkeuken weer gebruiken. Ook is er toestemming voor het plaatsen van een veertig meter lange steiger en een drijvend terras.

Geen vergunning is afgegeven voor een terras aan de oever, omdat dit een openbaar gebied is. Dat terras zou het zicht en de toegang voor een deel blokkeren van het achterliggende openbare strand.