Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juni 2021

Ergernissen voor Guldemondbewoners

Noordwijkerhout – Er zijn veel zaken in de wijk Guldemond, waar de bewoners niet blij van worden. Het CDA heeft hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders en deze vragen zijn beantwoord.

De huidige bovengrondse containers voor textielproducten worden niet vervangen voor ondergrondse bakken (een wens van omwonenden), omdat de textiel dan aangetast wordt door vocht. Omdat het gemeentebestuur geen meldingen heeft binnengekregen over te volle containers voor plastic, karton en glas, wordt het ophaalniveau niet verhoogd.

Guldemondbewoners zien ook graag meer groen in de wijk, maar het college wijst er op, dat de bewoners in die wijk tien jaar geleden juist groen weg wilden hebben, zodat er meer parkeerplaatsen bij konden komen. De huidige hoeveelheid groen blijft daarom hetzelfde.