Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juni 2021

Grote kans op feestweek

Hillegom – Het ziet er naar uit, dat dit jaar de feestweek wél doorgang kan hebben.

Burgemeester Arie van Erk hield nog een slag om de arm, maar donderdagavond leek hij bij een politieke vergadering optimistisch gestemd. Als reactie op een vraag van BBH of de feestweek doorgaat, stelde Van Erk, dat hij ‘gematigd positief’ is, dat er een normale feestweek komt.

Of het doorgaat hangt nog af van de maatregelen en versoepelingen, die door de Rijksoverheid worden opgelegd. Maar de burgemeester gaf aan: ,,Ik heb de hoop dat de anderhalve meter richtlijn op 1 september wordt opgeheven. We gaan kijken wat er mogelijk is. we doen ons uiterste best dat we een vrij normale feestweek kunnen hebben.’’