Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2021

Handhaven met menselijke maat

Noordwijk – Wie bollengrond gebruikt voor bijvoorbeeld het houden van paarden, krijgt de kans om de oude situatie te herstellen.

Hiermee wil wethouder Sjaak van den Berg een beleid uitvoeren van ‘handhaven met de menselijke maat’. De eigenaren, bij wie de situatie niet gelegaliseerd kan worden, krijgen een redelijke termijn om de noodzakelijke aanpassingen uit te voeren.

Het college van burgemeester en wethouders wil binnenkort weer beginnen met het handhavingstraject, waarbij steeds 30 eigenaren van snipperbollengrond worden aangeschreven. In totaal gaat het om 260 percelen.