Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2021

Integriteit niet meer ter discussie

Noordwijk – Gemeenteraadslid Gerard Duijndam (VVD) stelt de integriteit van D66-fractievoorzitter Dick Gutlich niet meer ter discussie.

Dat laat hij weten in een brief aan burgemeester Wendy Verkleij. Duijndam is tot dit inzicht gekomen na een ‘constructief gesprek’ met Gutlich. Dat gesprek leidde bij Duijndam tot de conclusie dat zijn twijfelen aan de integriteit van D66 Noordwijk en haar fractievoorzitter ‘niet correct zijn’.

Duijndam blijft wel bezwaar houden tegen de wijze waarop de D66 Statenfractie het verzoek van D66 Noordwijk heeft opgepakt, om aandacht te geven aan Bronsgeest.