Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2021

Inwoners voelen zich veilig

Hillegom – De inwoners van Hillegom geven een ruime voldoende voor veiligheid in de buurt, namelijk een 7,5. Dit staat in het Veiligheidsjaarplan, dat is gepubliceerd.

Maar het kan natuurlijk altijd beter. De politie, boa’s en het gemeentebestuur zetten het komende jaar vooral in op het tegengaan van ondermijning, (woon)overlast en maatschappelijke onrust. Daarnaast wordt extra gelet op het welzijn en gedrag van de jeugd, veiligheid en verkeershandhaving.

Daarnaast krijgt ook cybercrime steeds meer aandacht. Steeds meer inwoners en ondernemers worden slachtoffer van cybercrime en daarom vindt het gemeentebestuur het van belang dat mensen alerter zijn op en weerbaarder worden tegen deze vorm van criminaliteit.