Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2021

Loods niet geschikt voor spoedzoekers

Noordwijkerhout – Een plan om een bedrijfsgebouw aan De Vlashoven 14 om te bouwen, zodat starters en spoedzoekers daar kunnen wonen, gaat niet door.

Het college van burgemeester en wethouders ziet dat niet zitten, zo laat een woordvoerder weten. ,,Het gaat om een loods en de huidige situatie biedt zonder aanpassingen niet voldoende kwaliteit om er te wonen. Er wordt niet aangegeven hoe dat wordt gedaan en dat vinden we belangrijk.’’

Het gemeentebestuur wil pas dan haar mening heroverwegen, als de initiatiefnemer kan aantonen dat de woon- en verblijfskwaliteit flink verbeterd. Hiervoor moet een ‘uitgewerkt en integraal ruimtelijk plan’ worden opgesteld.