Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2021

Ondernemers niet blij met verdwijnen parkeerplekken

Noordwijk – Het plotseling opheffen van de tijdelijke parkeerplaatsen op ’t Stille Zuie heeft tot ontevredenheid geleid bij de Noordwijkse ondernemersvereniging NOV.

In een brief aan het college van burgemeester en wethouders laat het NOV-bestuur weten, dat het verdwijnen van 48 parkeerplaatsen ‘een regelrechte aderlating’ is. Dat er nieuwe (tijdelijke) parkeerterreinen bijkomen, op de terreinen van Verloop en Admiraal, juichen de ondernemers toe.

Maar het gemeentebestuur hanteert volgens de NOV de verkeerde volgorde. Volgens hen moet de gemeente eerst de nieuwe parkeerplaatsen realiseren op Verloop en Admiraal en dan pas de parkeerplekken op ’t Stille Zuie opheffen.