Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juni 2021

Parkeermaatregelen

Noordwijk – Vanwege het opheffen van de parkeerplekken aan de Maarten Kruytstraat heeft het college van burgemeester en wethouders extra maatregelen genomen. Dit is te lezen in een schrijven, dat naar de raad gestuurd is.

Maximaal vijftig ondernemers met een ondernemers(parkeer)vergunning kunnen, bij het inleveren van die vergunning, voor 0,50 euro per dag gebruik maken van de Vomargarage. De huidige barrieres op de parkeerplaatsen worden binnenkort vervangen voor afzettingen, die er wat vriendelijker uitzien. Het gemeentebestuur had toe willen staan, om hier tijdelijk een terras toe te staan, maar ondernemers hebben volgens het college laten weten hier van af te zien.

Naar verwachting komen er dit najaar zo’n 40 parkeerplaatsen bij op twee percelen aan de kop van de Hoofdstraat.