Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2021

Prijskaartje De Schelft bekend

Noordwijkerhout – De kosten voor het tijdelijk openstellen van zwembad De Schelft zullen bijna een miljoen euro bedragen. Nieuwbouw van De Schelft met sporthal en zwembad gaat 24,6 miljoen euro kosten.

Dat laat wethouder Sjaak van den Berg weten, naar aanleiding van vragen door de politieke partijen. De brand heeft namelijk voor ruim 500.000 euro aan schade gezorgd en bovendien is er voor 456.000 euro kosten vanwege diefstallen, die na de brand hebben plaatsgevonden.

Als de gemeenteraad bereid is om jaarlijks meer dan een miljoen euro opzij te zetten, dan kan er een nieuwe Schelft gebouwd worden; inclusief sporthal en een instructie/wedstrijdzwembad.