Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2021

Tegen ‘woud aan windmolens’

Sassenheim – Het ‘Comité tegen dreiging windmolens bij Akzo’ doet een beroep op de politiek om te voorkomen, dat er windmolens komen bij de verffabrikant.

Voorzitter Miep Smitsloo-de Graaff is een van de mensen achter dit comité. Ze geeft aan, dat windturbines zorgen voor ‘horizonvervuiling, slagschaduw, laagfrequent geluid, knipperende lichten en dramatische gevolgen voor insecten en vogels’.

Het comité roept de politici in de Duin- en Bollenstreek op, om ‘aan de noodrem te trekken’. En laat weten, dat nu ‘het tij nog te keren is’ om te voorkomen dat we in ‘onze al overvolle Randstad worden opgezadeld met een woud aan windmolens’.