Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juni 2021

Verbazing over enquete

Hillegom – De politici zijn verbaasd, dat de gemeente Teylingen een onderzoek doet, naar de manier waarop er met de inwoners gecommuniceerd wordt.

Raadslid Jan Zwaan (CDA) wilde weten, waarom dit onderzoek niet ook in Hillegom plaatsvindt. Burgemeester Arie van Erk was in eerste instantie ook verbaasd, maar heeft het uitgezocht. Dit onderzoek is nog een gevolg van een maatregel uit 2014, toen Teylingen besloot om extra geld te investeren in communicatie.

Tegenwoordig wordt die communicatie gezamenlijk gedaan door de HLT-gemeenten (Hillegom-Lisse-Teylingen). Van Erk: ,,Wij houden ons aan het onderzoek ‘Waar staat je gemeente’. Daar scoren wij boven het landelijk gemiddelde.’’