Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2021

Vragen over verzekeringsgeld De Schelft

Noordwijkerhout – De diefstallen uit en beschadigingen aan zwembad De Schelft heeft tot vragen geleid door NZLokaal.

Fractievoorzitter Lisette van der Vossen wil weten, of de gemeente Noordwijk een opstal-, inboedel- en brandschadeverzekering heeft afgesloten. En hoeveel geld er van de verzekeringsmaatschappij ontvangen kan worden.

Ook vraagt Van der Vossen zich af, in hoeverre het beveiligingsbedrijf verantwoordelijk kan worden gesteld over het feit dat dit soort misdrijven door inbrekers en vandalen plaats konden vinden. NZLokaal hoopt, dat met de eventuele inkomsten van de verzekeringen de geschatte kosten van 969.000 euro voor het openstellen van zwembad De Schelft flink omlaag kunnen. Wat dan weer de kans vergroot, dat het zwembad daadwerkelijk open kan gaan. Het college moet binnen enkele weken antwoorden.