Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2021

Uitstel nieuwbouw zorgwoningen

Noordwijk – De nieuwbouw aan de Van de Mortelstraat blijft maar op zich wachten. Lijst Salman Noordwijk heeft hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

De partij geeft aan, dat er al twee jaar verstreken zijn, maar dat er nog niet begonnen is met de bouwactiviteiten. Het college laat weten, dat in april een omgevingsvergunning is afgegeven, maar dat hiertegen beroep is ingesteld. De vergunninghouder wacht met bouwen, tot het moment dat de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden.

Acht van de 37 te realiseren woningen zijn zorgwoningen, die bestemd zijn voor mensen met een aan autisme verwante contactstoornis en mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).