Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2021

Witte anjerperkje voor veteranen

Hillegom – Het college van burgemeester en wethouders staat positief tegenover de komst van een ‘witte anjerperkje voor veteranen’.

Dat laat het college weten, naar aanleiding van een oproep door het CDA om zo’n witte anjerperkje te realiseren. Anjers staan namelijk symbool voor de erkenning en waardering van veteranen.

Het college wil hierover in overleg met de lokale veteranen, maar dit heeft vanwege de coronaperikelen nog niet plaatsgevonden. Wanneer het perkje onthuld wordt, zullen de veteranen hiervoor worden uitgenodigd. De kans is groot, dat het anjerperkje volgend jaar juni (rond Veteranendag) onthuld wordt.