Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2021

186 handtekeningen tegen La France-bouwplannen

Oegstgeest – De toekomstige hoogbouw op het huidige La France terrein blijft de gemoederen bezighouden. Donderdagavond nam burgemeester Emile Jaensch een petitie in ontvangst van verontruste buurtbewoners.

De initiatiefnemers Roos Hart en Els van Dam hebben de afgelopen weken gebruikt om handtekeningen in te zamelen tegen de huidige bouwplannen. Ze gaven aan Jaensch aan, dat ze niet per sé tegen bebouwing zijn, maar dat zij en alle mensen die een handtekening hebben gezet, wél grote problemen hebben met de komst van een gebouw van tien verdiepingen hoog. In totaal zamelden Van Dam en Hart maar liefst 186 handtekeningen in. De burgemeester nam de petitie en handtekeningen met dank in ontvangst: “Ze komen in het archief.’’