Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2021

Minder bezwaarschriften

Hillegom – Het aantal bezwaarschriften richting de gemeente is omlaag gegaan. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2020 van de Commissie Bezwaren en Klachten.

In 2019 werden er nog 45 bezwaren ingediend, maar vorig jaar waren dit er ‘slechts’ 36. En een groot deel van die bezwaren (17) betroffen één besluit van het college van burgemeester en wethouders. Deze mensen waren het niet eens met het afgeven van een omgevingsvergunning voor het deels wijzigen van het gebruik voor een kringloopwinkel aan de Satellietbaan.

Van alle ingediende bezwaarschriften is er vorig jaar geen enkele gegrond verklaard. Maar 29 bezwaarschriften moeten nog afgehandeld worden.