Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2021

Oproep voor klanttevredenheidsonderzoek over NOOT

Noordwijk – De politieke partijen CDA, GroenLinks en Lijst Salman Noordwijk maken zich zorgen over de kwaliteit van het leerlingenvervoer.

Op woensdag 6 oktober sprak een bezorgde moeder in bij de commissie Welzijn, waarbij ze aangaf dat de problemen structureel van aard zijn. De partijen willen weten welke maatregelen het college heeft genomen om problemen als te laat komende taxi’s en tekorten aan chauffeurs op te lossen.

Ook willen de politici, dat er een klanttevredenheidsonderzoek wordt gehouden, maar ook een onderzoek naar de tevredenheid onder de chauffeurs en de scholen. Mocht het bedrijf NOOT, dat het leerlingenvervoer verzorgt, niet voldoen aan de gemaakte prestatieafspraken, dan dringen de partijen aan op sancties.