Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2021

Terug naar het verleden

Noordwijk – Een inwoner pleit voor het autovrij maken van De Grent.

Ook de geparkeerde auto’s aan de Koningin Wilhelminaboulevard zijn deze inwoner van Noordwijk aan Zee doorns in het oog. Passerende automobilisten zorgen volgens de schrijven van een brief aan het college van burgemeester en wethouders voor overlast. ,,Hoe kunt u gasten, zittend op terrassen, confronteren met uitlaatgassen?’’

Daarnaast zijn er zorgen voor de veiligheid van fietsers. De briefschrijver roept op tot een wijziging in het beleid, waarbij Noordwijk gebruik maakt van haar geschiedenis als vissershaven. Met meer bewustwording voor gezondheid en daarmee verbonden het voedsel.