Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2021

Woningen voor spoedzoekers

Noordwijk – Er komen enkele woningen vrij voor spoedzoekers. Dit is het resultaat van een door de gemeenteraad aangenomen motie van de raadsleden Rodenburg en Van der Vossen (NZLokaal).

Naar aanleiding van die motie heeft het college van burgemeester en wethouders contact gehad met woningbouwcorporaties Antonius van Padua en Stek. Hierop heeft Antonius van Padua besloten om vier woningen, die op de nominatie stonden om verkocht te worden, beschikbaar te stellen voor spoedzoekers.

De eerste van die woningen is door loting toegekend aan een spoedzoeker en de tweede woning wordt nog voor het eind van dit jaar in gebruik genomen. Stek kijkt naar de locatie De Nes om daar te zijner tijd ook spoedzoekers in onder te brengen.