Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Burgemeester wil heterdaadje

Noordwijkerhout – Bruisend Noordwijk en het CDA maken zich zorgen over de vele vernielingen van bushokjes.

In de afgelopen maanden zijn de ruiten van bushokjes aan onder meer Victoriberg, Gooweg, Gieterij en de Zilkerduinweg vernield. Dinsdagavond vroegen raadsleden De Moor en Duivenvoorde wat de gemeente doet aan het voorkomen van dit soort vandalisme en of er verdachten in beeld zijn.

Burgemeester Wendy Verkleij liet weten, dat de meeste vernielingen plaats vinden ‘tegen het weekend aan of in het weekend’. De politie vermoedt, dat het steeds dezelfde groep is, die deze vernielingen aanricht. Verdachten zijn er echter nog niet. Verkleij: ‘Heterdaadjes zouden het mooist zijn.’