Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 december 2021

‘Maak totempaal van bomen’

Noordwijkerhout – De historische oude lindes van ruim tachtig jaar oud van de Dierenhoeve op het BAVO-terrein mogen niet in de versnipperaar eindigen.

Hiervoor pleit een anonieme inwoner, die zichzelf ‘Natuurgids Moedertje Groen’ noemt. Hij/Zij pleit ervoor, dat van deze bomen een ‘monument’ wordt gemaakt. Dat kan in de vorm van houten banken of een totempaal met allerlei boerderijdieren daarop ingegraveerd.

Die bankjes en/of totempaal kunnen dan aan het begin van de woonwijk en bij de entree van de (tijdelijke) Dierenhoeve of in de Engelse tuin geplaatst worden. Of dit voorstel opgepakt wordt door de politiek, wordt de komende weken duidelijk.