Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 december 2021

Raadsleden moeten puzzelen

OEGSTGEEST – Ieder raadslid kreeg donderdagavond een ‘Oegstgeest in duizend stukjes’ puzzel. Dit is een actie van ‘Terug naar Oegstgeest’ en een cadeautje van de griffie aan de raadsleden.

Burgemeester Emile Jaensch liet weten: “Hier zit een challenge aan vast. Het is aan u om Oegstgeest weer een beetje te lijmen en de 1.000 puzzelstukjes aan elkaar leggen. Het eerste raadslid, dat de puzzel van Oegstgeest klaar heeft, kan hiervan een foto sturen naar de griffie. Zet er ook bij welke bekende Oegstgeestenaar u herkent. En win een prachtige prijs.”

Hierop grapte Jaensch: “De griffie heeft hier uren over vergaderd, om het cadeau te bedenken. Als u denkt; waarom zijn de stukken zo laat, dat is omdat de griffie nadacht over dit cadeau.”