Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 december 2021

Verspreking irriteert wethouder

OEGSTGEEST – Een al dan niet opzettelijke verspreking van voormalig VVD-raadslid en huidig BV NL-raadsvertegenwoordiger Marcus Rolloos heeft kwaad bloed gezet bij wethouder Huizing, waarvan vorige week bekend werd, dat hij tot lijsttrekker van de VVD benoemd is.

Tijdens de besprekingen over de ‘Verordening fysieke leefomgeving Oegstgeest’ nam Rolloos het woord. Waarna hij sprak: “Lijsttrekker huizing, ik bedoel wethouder Huizing”. Dat schoot wethouder Huizing in het verkeerde keelgat. “Ik zit hier in de functie van wethouder namens het college en dat is een andere rol als lijsttrekker voor de VVD. Om me daarop aan te spreken is niet kies.”