Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 december 2021

Zorgen over verdwijnen tientallen parkeerplaatsen

Noordwijk – Er is onrust in de wijk Zeeburg over de 78 parkeerplaatsen die dreigen te verdwijnen.

Raadslid Richard Brouwer (NZLokaal) heeft hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. Volgens hem leidt de verminderen van die parkeerplaatsen tot een (grotere) parkeerdruk. Bovendien zullen bewoners geneigd zijn om hun groene tuintjes te betegelen, zodat ze daar hun geliefde auto kunnen parkeren.

Zeeburgbewoners klagen volgens het raadslid ook over onvoldoende onderhoud door de gemeente. Hierdoor zijn er problemen met de afvoer van het regenwater. Brouwer vindt ook, dat bij een herinrichting van deze wijk de stoepen moeten blijven liggen. Het college zal binnenkort de vragen beantwoorden.