Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 maart 2006

Heeren van Voorhout zetten unieke spaaractie op

Voorhout – De winkels in Voorhout merken dat de concurrentie uit Sassenheim toeneemt. Vandaar dat vijf versspeciaalzaken een speciale actie hebben opgezet die begint op 1 april aanstaande en zal duren tot december 2006. De Teylinger consument kan hierbij voor tientallen Euro’s voordeel sparen.

door: Joep Derksen

Slager John Voordouw, vishandel De Klok, bakker Ammerlaan, groenteboer Van Kesteren en Italiaans specialiteitenwinkel Tutti-A-Tavola: deze zaken hebben een stempelactie opgezet. Voor iedere € 5,- die besteed wordt in deze winkels, ontvangt de klant één stempel. Met een volle kaart – 100 stempels – mag voor een bedrag van €25,- getankt worden bij het Fina Benzinestation aan de Herenstraat in Voorhout.

Iedereen mag zoveel kaarten volmaken als gewenst is. Iedere winkelier heeft zijn eigen kleur stempel en de bedoeling is, dat op iedere kaart minimaal 1 stempel van de vijf verschillende winkels gedrukt is.

De vijf winkeliers zijn zeer enthousiast over deze actie. Ze hebben kleurrijke posters gemaakt en deze hangen prominent in de winkels. Ook over de naam “Heeren van Voorhout” is goed nagedacht. John Voordouw vertelt: “We waren op zoek naar een eigentijdse en ludieke naam die toch het verleden in zich draagt. Nou, en ineens schoot deze benaming me door het hoofd: Heeren van Voorhout! En Heeren uiteraard op de ouderwetse manier geschreven.” Vorige week is er een foto gemaakt van de vijf Heeren.

Dit is het eerste gezamenlijke initiatief van deze versspeciaalzaken, maar wanneer het succesvol blijkt, zullen er nog vele volgen!

De spaarzegelactie begint op zaterdag 1 april en zal duren tot en met 30 november. Er kan gratis getankt worden met de volle spaarkaarten tot 1 januari 2007.