Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 april 2006

Arrestatie in Herenstraat

Afgelopen vrijdagavond was het druk in de Herenstraat in Voorhout. Twee politiewagens én een ambulance. De oorzaak was Ronald, een gast van Sportcafé Merlijn. Hij kreeg door het personeel van de zaak slechts twee Bacotjes (Bacardi-Cola) geschonken, maar deze vielen niet goed. Het bleek dat er sprake was van medicijngebruik en dat viel slecht met de alcohol. De cafe-eigenaar wild hem met een collega naar huis brengen, toen de politie kwam. De klant reageerde hier heftig op en de zaak escaleerde.

Omdat de man weinig gezond oogde is een ambulance besteld om zijn toestand even nader te bekijken. Nadat de dronkeman door het ambulancepersoneel onderzocht was, werd hij naar een van de klaarstaande politiewagens geleid. Dat beviel hem echter niet. Hij schopte een van de agenten en werd vervolgens met lichte dwang op de achterbank geduwd. Daarna werd hij meegenomen naar Noordwijk alwaar hij zal worden voorgeleid.