Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 juni 2006

Heeren van Voorhout geven gesigneerde ballen weg

Het WK voetbal gaat bijna beginnen en de Heeren van Voorhout springen hier op in. Niemand minder dan Edwin van der Sar, pas geleden getrouwd met Annemarie van Kesteren, signeerde afgelopen zondag vijf voetballen. En deze ballen kunnen door klanten van de vijf versspecialisten aan de Herenstraat: groenteboer Van Kesteren, Italiaans specialiteitenrestaurant Tutti a Tavola, bakker Ammerlaan, vishandel De Klok en slager John Voordouw gewonnen worden.

door Joep Derksen

Wanneer vanaf aankomende vrijdag iets in een van de deelnemende winkels wordt gekocht, kunnen de klanten hun aankoopbon in een ton stoppen. De dag na de finale worden vijf bonnen getrokken en de gelukkige prijswinnaars teruggebeld. Het is dus zaak niet te vergeten je telefoonnummer op de achterkant van de bon te schrijven!

De spaaractie die door de Heeren van Voorhout enkele weken geleden is opgezet, verloopt overigens succesvol. De Heeren willen gedurende het WK ook met deze actie wat extra voor hun klanten doen. Op iedere dag dat het Nederlands elftal speelt, krijgen de klanten een extra stempel bij iedere aankoop. Wanneer ‘onze jongens’ op zondag spelen, dan krijgen de mensen hun extra stempel op de zaterdag voor de speeldatum.