Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 december 2006

Burgemeester en wethouders Teylingen openen eigen weblog

Teylingen – Vanaf 1 januari houden burgemeester Sander Schelberg en de wethouders Bert Homan (VVD) en Gerrit van der Meer (PvdA) een weblog bij op de gemeentelijke site. De burgemeester continueert hiermee zijn digitale activiteiten, want tijdens zijn vorige burgemeestersfunctie in de gemeente De Schermer had hij ook zijn eigen blog.
Van der Meer houdt al geruime tijd zijn weblog op de PvdA-website bij. Deze pagina zal dus verschuiven naar
www.teylingen.nl. Hij zegt hierover: “Ik ga de vorm van mijn site wat aanpassen. Het wordt niet meer een soort dagboek zoals dit afgelopen jaar, maar ik zal meer teksten schrijven per onderwerp. Het plezier dat ik dit jaar heb gehad met het schrijven op deze plek, zal er vast niet minder van worden.”

Ook de activiteiten van Homan, de wethouder die enkele maanden geleden Margo van de Fliert is opgevolgd, zijn in 2007 via internet te volgen.