Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2007

Bandeko: Compleet serviceplan voor personen- en bedrijfsauto

LISSE – Bandeko is al jaren hét adres voor alle voorkomende reparaties aan alle voorkomende automerken. Bedrijfsleider Piet Verdijk legt uit: ‘Als universele garage verzorgen we het complete pakket voor bedrijfsauto’s en particuliere wagens: het onderhoud, APK, banden, schades, aircosystemen, noem maar op. We hebben een eigen aircoservicestation.’
Bandeko onderscheidt zich door haar flexibiliteit, vakmanschap en het feit dat het onderhoud op alle niveau’s plaatsvindt: of het nu gaat om een diagnosetest of het vervangen van remblokken. Voorafgaand aan het aankomende vakantieseizoen kunnen campers en caravans door Bandeko onderhouden en gecontroleerd worden, zodat de vakantievierder met een gerust hart naar verre bestemmingen kan afreizen.

Verdijk: ‘We worden wel eens een fastfitter genoemd: mensen komen aanrijden voor nieuwe banden en binnen een half uur rijden ze tevreden weer weg. Ook voor leaseauto’s verzorgen we het uitlijnen en de bandenservice. Onze autoservice is een echte “full service”: we verzorgen onder meer de APK en verversen de motor.’

Hij vervolgt: ‘Kom vrijblijvend langs voor een kennismaking en controleer de scherpe prijzen die we hanteren voor de banden van caravans en aanhangwagens. Of je nu Goodyear, Dunlop of een ander merk band wilt hebben: wij verkopen alle merken! Door onze brede assortiment bieden we significante prijsvoordelen aan en stemmen we onze service af op de wensen van de klant.’ Een voorbeeld van deze service is te vinden op de site: hierop kunnen mensen de APK-datum van hun eigen auto aanvragen.

Voor meer informatie: Bandeko B.V. Vennestraat 35 – 37, 2161 LE Lisse, T: 0252 419 301, W:
www.bandeko.nl.