Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2008

Komst Belle Perez zorgt voor zenuwen en enthousiasme

Kids top 20 in De Regenboog
VOORHOUT – Draaiende camera’s, juichende kinderen en glimmende docenten: het was dinsdag 18 maart allemaal te zien bij de basisschool De Regenboog aan de Pieter van Slingerlandstraat. De opnames van de Kids Top 20, die zaterdag 22 maart wordt uitgezonden, vonden plaats bij deze school.

Het was leerlinge Machteld van groep 6B die haar klas had opgegeven en afgelopen dinsdag stond niemand minder dan Belle Perez, met een gevolg van zeven mensen, temidden van de schoolkinderen. Vol enthousiasme werd ze begroet door de kinderen, die duidelijk iedere week naar het kindermuziekprogramma kijken. Belle zelf stak haar enthousiasme ook niet onder stoelen of banken en nodigde de kinderen uit om alle stoelen op de tafels te zetten, zodat het programma kon beginnen.

Zoals het echte televisieopnames betaamt, ging dit natuurlijk wel in drie takes, evenals de opnames voor de school, de binnenkomst van Belle in de gang van De Regenboog, de entree in de klas en de tocht richting gymzaal. Lerares Brigitte Ammerlaan zei verheugd: “De kinderen waren gistermiddag, toen we op het schoolbord de woorden ‘Kids Top 20’ schreven, al verschrikkelijk zenuwachtig. We zijn ontzettend blij met de medewerking van de gemeente Teylingen die de gymzaal voor ons heeft gereserveerd.”

De uitzending met de Kids Top 20 waarin de leerlingen van groep 6B van basisschool De Regenboog te zien is, wordt op zaterdag 22 maart uitgezonden bij Zapp, op Nederland 3. Om 08:20 uur ’s ochtends en, voor de uitslapers, op 15:15 uur ’s middags.