Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2009

Armoedemonitor ontvangt warm welkom

LISSE – ‘Het is heel positief dat de menselijke maat gevolgd wordt.’ De armoedemonitor werd uiterst positief ontvangen door de leden van de commissie Maatschappij & Financiën tijdens de vergadering van woensdag 13 mei.

Commissielid Gerben Cozijnsen (CDA) verwoordde de gevoelens van de commissieleden: ‘We zijn zeer tevreden met deze nota. We zijn twee armoedeconferenties verder en wethouder Adri de Roon (D66) is trekker in deze om de menselijke maat gestalte te geven.’ Het vaststellen van de nota armoedebeleid zal tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 28 mei een formaliteit zijn.