Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 februari 2010

WSV wil watervoorzieningen

LISSE – Tot nu toe heeft de wens van de Watersportvereniging Lisse (WSV) om nieuwe sanitaire faciliteiten te krijgen, enkel nog koude douches opgeleverd. De fractie van D66-Lisse vindt al geruime tijd dat die nieuwe toiletten en douchevoorzieningen er zo snel mogelijk moet komen en bracht dit zaterdag 13 februari symbolisch in beeld. Kandidaat-raadslid Miriam Timmer ging in de vrieskou gehuld in een badjas onder een mobiel douchesysteem.
De WSV heeft sinds twee weken een nieuw bestuur en voorzitter Fons van Oorschot informeert dat ze binnen twee weken met een voorstel komen om de toilet- en doucheruimtes op zo kort mogelijke termijn te kunnen realiseren. Hiervoor zijn natuurlijk vergunningen van de gemeente en andere instanties nodig en ook hoopt de WSV op financiële ondersteuning. Zowel het WSV-bestuur als de D66-politici waren het eens dat de voorzieningen niet meer gerealiseerd kunnen worden voor de start van het vaarseizoen. ‘Maar 2010 moet wel haalbaar zijn’, zei Van Oorschot vol overtuiging.