Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 april 2010

Jordy’s Hair is gerestyled

SASSENHEIM – Na twaalf jaar is Jordy’s Hair volledig gerestyled. Het klassieke kersenhout is verdwenen uit de kapsalon en vervangen voor een hip en trendy zwart-wit interieur. Precies zoals eigenaar Jordy de Groot (34) en zijn team het willen. “Qua stijl en persoonlijkheid past deze zaak helemaal bij me.”

Door Joep Derksen

Een dozijn jaar geleden maakte De Groot met het opzetten van zijn kapsalon zijn grote droom waar. Samen met zijn team van vier dames knipt hij iedereen van jong tot oud, die smaak hebben voor creativiteit en stijl. Zijn lijfspreuk is: “Looking good and feeling better” en het toepassen van dit gezegde merkt de klant al voorafgaand aan het knippen. Een prachtige leestafel met comfortabele stoelen staan klaar om ontspannen te wachten op wat komen gaat.

Het team van Jordy’s Hair is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op haargebied, informeert de eigenaar: “We bezoeken shows in binnen- en buitenland en houden ons met de laatste trends bezig. Het grafische kapsel van de jaren ’80, kort tot ultrakort, komt deze lente helemaal terug. Al dan niet met een bob en eventueel met kleuraccenten.

Voel uzelf weer als nieuw bij Jordy’s Hair, Hoofdstraat 276 in Sassenheim. T: 0252 231 455.