Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2010

Meer zorg voor eigen vraag

LISSE – Er wordt meer geluisterd naar de wensen van de cliënten waar het gaat om het toewijzen van de hulp bij de huishouding. Dit verheugende bericht kon wethouder Adri de Roon (D66) woensdag 14 april aan de leden van de commissie Maatschappij en Financiën meedelen.
De Roon: ‘De mensen mogen hun eigen voorkeur aangeven met betrekking tot de maatschappij die bij hen de hulp in de huishouding verzorgt. Tot dit jaar was het doel om minimaal 70% van deze voorkeuraanvragen te realiseren. Dat werd niet altijd gehaald. Per 1 januari 2010 wordt gestreefd naar het toekennen van 80% van de voorkeuraanvragen. Over de maand maart is in Lisse 82% gehaald voor wat betreft de eigen voorkeur. De maatregelen tot op heden hebben tot dit succes geleid.’ Commissielid Joke Vermeulen (CDA) deelde een compliment uit: ‘In de wandelgangen hoor je inderdaad veel minder klachten. Ik ben blij dat het systeem nu toch goed werkt.’