Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2010

Op naar de tien miljoen

STREEK – Acht leden van het team Atos Origin zijn volop in training om op donderdag 3 juni de Alpe d’Huez maar liefst zes keer te beklimmen. In het kader van de Alpe d’HuZes zamelen deze (st)rijders geld in om aan de strijd tegen kanker bij te dragen. In totaal proberen 3.233 fietsers een bedrag van ruim tien miljoen euro in te zamelen.

Hans Post, teamcaptain Alpe d’HuZes voor Atos Origin laat weten: “Ik ben vorig jaar uiteindelijk vier maal naar boven gegaan en heb bijna 8000 euro ingezameld.Dit jaar ga ik weer, als captain van een bedrijfsteam met acht deelnemers en drie begeleiders en ga ik zelf proberen zesmaal omhoog te gaan. Inmiddels zijn we al weer een aardig eind op weg met trainen en met geld inzamelen; ons team heeft al meer dan 20000 euro binnen!”