Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2010

Geen commissie voor Assendelft

LISSE – Oud-fractievoorzitter van Nieuw Lisse, Jos Assendelft, stelde zichzelf voor als mogelijk kandidaat voor een nog op te richten Verkeerscommissie. Hij deed dit als inspreker tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur op donderdag 20 mei. Vooralsnog krijgt hij echter nul op het rekest van wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse).

Assendelft stelde: ‘Ik doe samen met Sjoerd Heeringa een open sollicitatie. We willen ons beschikbaar stellen om zitting te nemen in een verkeerscommissie, als wethouder Van Zelst die wil oprichten.’ De wethouder antwoordde: ‘Dit is een leuk burgerinitiatief en het komt zeker terug bij de uitwerking van het coalitieakkoord. We gaan er echter niet van uit dat we allerlei permanente commissies maken. Daar moeten we als college het nog over hebben. Op welke wijze we gebruik willen maken van de burgers weten we nog niet.’