Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 augustus 2012

Bakker ProTech Marine Service


Totaalservice voor uw schip

Veerpolder 53, 2361 KZ Warmond, T: 071 301 0376

WARMOND – Bakker ProTech is een echt familiebedrijf, dat door Jan en Lia Bakker is opgezet in 1998. Tegenwoordig draaien hun kinderen Tom en Romy, samen met enkele gekwalificeerde en gepassioneerde medewerkers ook volop mee. Vorige maand bereikte Bakker ProTech een nieuwe mijlpaal in haar bestaan: de overname van een werf; inclusief een aanlegsteiger en botenlift.

Zowel individuele watersporters als bedrijven die boten in hun bezit hebben, stellen hoge eisen aan het onderhoud. Bakker weet dat als geen ander, zo laat hij weten: ‘Als een schip onderhouden wordt, wil de klant, dat voldaan wordt aan technische vakkennis, betrouwbaarheid, service en betrokkenheid. Bakker Protech is een totaalwerf, u kunt bij ons terecht voor zowel inbouw van een nieuwe motor als onderhoud, reparatie-, las- en schilderwerkzaamheden. Tevens bouwen wij hek- en boegschroeven; we geven dus een totale refit.’ Het grote voordeel van deze schroeven is, dat schippers, terwijl ze voor een brug wachten, nooit meer schuin komen te liggen door wind en stroming.

Bij de werf, gelegen aan de Groote Sloot, zit een buitenterrein waar ‘s winters en zomers vijftig schepen gestald kunnen worden. Voor zeilschepen is het mogelijk om met staande mast te overwinteren. De botenlift kan tot 30 ton tillen. Bakker ProTech biedt verschillende diensten aan, waaronder de verkoop, reparatie en onderhoud van motoren. De gekwalificeerde monteurs onderhouden de schepen en sloepen op de scheepswerf.

Bent u lekker op vakantie, maar houdt uw boot ermee op? Geen probleem: Bakker ProTech haalt uw eigendom op - over de weg of via het water. Bakker: ‘We hebben een sleepservice door het hele Groene Hart!’

Voor meer informatie: www.bakkerprotech.nl.