Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2013

Allemaal naar dezelfde gemeentewerf

KAAG EN BRAASSEM – De gemeente beëindigt de samenwerking met Cyclus en de gemeente Nieuwkoop voor de exploitatie van het afvalbrengstation Rijnstreek. Vanaf 1 juni 2015 dienen daarom alle inwoners van Kaag en Braassem hun afval naar de gemeentewerf in Roelofarendsveen te brengen.

Voor deze extra toeloop moet waarschijnlijk nog wel extra geïnvesteerd worden in die gemeentewerf, maar wethouder Jan Uit den Boogaard liet donderdag 13 juni weten: ‘Inderdaad moeten er wat voorzieningen komen, maar die zullen het bedrag wat we uitsparen met de exploitatie van het afvalbrengstation Rijnstreek nooit overschrijden.’ De hoogte van de extra investeringen was echter nog niet bekend bij de wethouder.