Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 oktober 2013

Meer verantwoordelijkheden voor stichting

LEIMUIDEN – De Stichting Vrienden van de Kleine Oase krijgt meer verantwoordelijkheden van de gemeente. Hiervoor wordt de huidige exploitatieovereenkomst over het zorgen voor het zwembad aangepast. De gemeente is eigenaar van zwembad De Kleine Oase (Tuinderij 3), maar de stichting exploiteert het bad al sinds 1995.
De huidige exploitatieovereenkomst was eigenlijk al afgelopen, maar pas geleden is een akkoord bereikt over het aangaan van een nieuwe exploitatieovereenkomst, dit geldig is tot en met 2014. Deze overeenkomst wordt voortaan jaarlijks stilzwijgend verlengd. De oude Raad van Toezicht van de Stichting wordt opgeheven en het gemeentebestuur controleert alleen nog maar de financiële gegevens van de stichting. De subsidie voor de stichting blijft dezelfde: ieder jaar maakt de gemeente 56.500 euro over aan accommodatiesubsidie.