Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2013

Naar de Winterefteling

LISSE – Kinderen tot 23 jaar die opgroeien in een gezing waarvan een van de ouders of een broertje/zusje ziek is, hebben ook de behoefte om zich eens zorgenvrij te ontspannen. Speciaal voor hen en hun gezin wordt op 7 december een dagje uit naar de Winterefteling georganiseerd.
 
Petra de Gier van Welzijn Hillegom informeert: ‘Tussen de 10% en 25% van de kinderen groeit in zo’n gezin op. Een dag voor het hele gezin naar de Winterefteling is dan heel leuk om met elkaar te doen. Vaak gaat alle aandacht uit naar degene die verzorgt wordt en is er weinig tijd om iets leuks te doen. Op deze dag kan het gezin een fijne dag hebben. Aanmelden hiervoor kan tot 30 november via T: 0252 519 700 of E: info@welzijnhillegom.nl.