Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 december 2013

Ledenafname Excelsior

LISSE – De Christelijk gemengde Zangvereniging Excelsior Lisse kampt met het probleem van vergrijzing. Het is heel moeilijk om nieuwe leden te krijgen en ondertussen stijgt de gemiddelde leeftijd iedere dag. Op dit moment is de gemiddelde leeftijd al 70 jaar, zo laat Gerrit Van Markus van Excelsior weten. ‘Het koor bestaat uit 65 leden, terwijl het er ooit 80 waren. De jongste is 56 en de oudste is dik 80 jaar, maar nieuwe aanwas komt er niet. We proberen mensen te krijgen met uitdelen van flyers. Maar ons genre muziek schrikt af, zo denken we.’

1 Comments:

At 3:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

Goedemiddag,
Ze klagen over gebrek aan nieuwe leden, maar dat is mijns inziens hun eigen schuld, want ik heel wat tijd gebruikt on via internet contact gegevens te vinden, maar helaas.
Hebt u misschien adres/telefoon nummer van excelsior?

M.vr.gr.
Helen

 

Een reactie posten

<< Home