Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 april 2014

Lasergamen mag nog in het bos

OEGSTGEEST – Voorlopig wordt er niet gehandhaafd op het lasergamen in het bos Wijckerslooth. Dit antwoord gaf burgemeester Jan Waaijer aan raadsleden Ingrid van Dillen (CDA) en Sven Spaargaren (VVD), die hier donderdag 24 april tijdens de gemeenteraadsvergadering vragen over stelden.
Waaijer: ‘Dit onderwerp is besproken in het portefeuillehoudersoverleg. Ik wil weten hoe vaak het gebeurt en hoeveel mensen het doen. Is er een gesprek geweest met de buren? Ik wil eerst de situatie kennen, voordat we besluiten of we gaan handhaven. Inmiddels is er overleg geweest met de omwonenden.  Binnenkort zal ik u berichten of we gaan handhaven en op welke wijze.’