Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2014

Extern bedrijf ingehuurd voor controle elektrische installaties

LISSE – Het bedrijf Bema-lux B.V. keurt voortaan de diverse elektrische installaties zoals de openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, gebouwen, rioolinstallaties en markt/evenementen kasten. Dit besluit nam het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 27 mei.´Het gebruik van de installaties en werken aan deze installaties moeten veilig zijn´, aldus een ambtelijk rapport.
Bema-lux zorgt voor de benodigde elektrotechnische vakkennis en bewaakt de inspecties van de installaties. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat de geconstateerde gebreken worden verholpen. Zo voldoet de gemeente aan de wettelijke bepalingen op het gebied van elektrotechnische veiligheid en worden ingeschakelde aannemers gecontroleerd op de uitvoering hun werk.