Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 maart 2018

Cafetaria Brasserie Family


Bubbelwafels nieuwste lekkere rage

LISSE – Wat heerlijk! De lente is weer begonnen en wie aan de lente denkt, denkt aan Cafetaria Brasserie Family. Dat is niet alleen vanwege de gastvrije bediening en het heerlijke buitenterras. Cafetaria Brasserie Family heeft namelijk iets totaal nieuws: een uniek ijsconcept met de naam: 'Bubbelwafel'.

Joep Derksen

Bubbelwafels zijn een enorme hit in het altijd trendsettende Hongkong en Cafetaria Brasserie Family heeft dit nu als eerste ook in Lisse geïntroduceerd. Eigenaresse Cindy Beugelsdijk licht toe, wat Bubbelwafels nu precies zijn: ,,Bubbelwafels zijn voor de echte zoetekauwen, maar je kunt er ook allerlei gezonde snacks aan toevoegen. De wafels, die we gebruiken zijn vergelijkbaar met de Brusselse wafel. Je kan van alles in die wafels doen; ijs, iets hartigs of een combinatie van bijvoorbeeld ijs, chocoladesprinkels en aardbeien. In de grote steden zijn de Bubbelwafels al heel hip.''

Je hoeft geen raketwetenschapper te zijn, om te beseffen dat de Bubbelwafels ook in Lisse en de wijde omtrek een enorm succes worden. Wie wil zichzelf nou niet verwennen met een heerlijke ijsco-wafelcombinatie? Waarbij je jouw eigen unieke Bubbelwafel zelf kunt samenstellen! Want iedere Bubbelwafel wordt speciaal en ter plekke bereid door het vakkundige personeel van Cafetaria Brasserie Family. Daarnaast is er in de speciale ijshoek ook volop keuze uit allerlei smaken ambachtelijk schepijs.

Al tientallen jaren is Cafetaria Brasserie Family een begrip in Lisse. Het is een 'multi horecabedrijf', gespecialiseerd in afhaal van frites, snacks, verse maaltijdsalades en schotels. Maar ook komen de gasten er om te lunchen of uitgebreid te dineren. En zijn er natuurlijk bijzondere kindermenuutjes. De onlangs compleet gerestylde brasserie telt 75 zitplaatsen en op het comfortabele terras kunnen maar liefst zestig gasten plaats nemen. En mocht het eens niet zulk lekker zonnig weer zijn, dan is het toch heerlijk toeven op het terras, omdat dit namelijk verwarmd en overdekt is. ,,En in de zomer, als het te heet is, worden de parasols uitgeslagen'', roept Beugelsdijk vrolijk.

Het bijzondere aan Cafetaria Brasserie Family is, dat je er voor een hele brede variatie aan maaltijden terecht kunt. Natuurlijk zijn hier de 'snelle happen' verkrijgbaar, zoals een patatje met of een kroket. Maar ook kun je kiezen uit een brede variatie aan ovenheerlijke pizza's. Of wat dacht je van lekkere zalm van de grill, een tournedos of maar liefst vijf verschillende soorten maaltijdsalades?! Een aanrader voor de bezoekers van Cafetaria Brasserie Family zijn de Bourgondische Tosti's, in vier verschillende varianten. Zoals de Indische tosti, met kipfilet, pindasaus, taugé, kaas en sambal of de Franse tosti (bacon, brie en pijnboompitjes). Uiteraard is er ook de aloude Nederlandse tosti met kaas en ham. Alle gerechten bij Cafetaria Brasserie Family zijn vers en worden ter plekke bereid. Zit u nu nog steeds op uw bank? Sta op en kom naar Cafetaria Brasserie Family!

Cafetaria Brasserie Family, Blokhuis 24, 2161 EW Lisse, T: 0252 421 282, W: www.familylisse.nl.