Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 februari 2020

Onderzoek


HOOGMADE – Het college van burgemeester en wethouders vraagt een adviesbureau om de mogelijkheden te onderzoeken voor het opknappen van de bushalte aan de buitenkant van Hoogmade. Ook bekijkt dat bureau hoe het pad naar die bushalte verbeterd kan worden voor de gebruikers van buslijn 182.

Wethouder Floris Schoonderwoerd: ,,Het gaat om de vraag, hoe het gevoel van verkeersveiligheid verhoogd kan worden. Het gaat om een afstand van zo’n 150 meter, die de inwoners van Hoogmade extra moeten lopen, om naar de bushalte te gaan. In Roelofarendsveen moet je soms 2,5 kilometer lopen, om bij een bushalte te komen,  dus die afstand in Hoogmade is relatief. Maar als men zich daar onveilig voelt, omdat die provinciale weg overgestoken moet worden, moet je die gevoelens laten objectiveren.’’