Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 augustus 2020

Angst voor toestroom strandgangers

Noordwijk – De toestroom aan zonaanbiddende strandgangers leidt tot grote bezorgdheid bij de politieke partij PUUR.

Fractievoorzitter Taetske Visser roept het college op om op te treden. ,,In het afgelopen weekend is Noordwijk bezocht door veel, gezien de weersvoorspelling te verwachten, strandbezoekers. Zoals wij begrijpen van inwoners heeft dit helaas ook overlast met zich meegebracht zoals onveilige en ongewenste situaties. Deze voorspelde topdrukte leidde tot situaties als parkeren op onveilige plekken, waardoor doorgang van hulpdiensten werd belemmerd, parkeren in natura 2000 gebieden, toename van zwerfafval, onveilige situaties op het strand en in zee en een tekort aan sanitaire voorzieningen met wildplassen als gevolg.’’

De politieke partij wil weten, welke voorbereidingen het college van burgemeester en wethouders getroffen heeft om deze ,,ongewenste en onveilige situaties’’ te voorkomen. En of het college werkt volgens vooraf uitgewerkte scenario’s. Het college heeft enkele weken de tijd om te reageren.